Have

Saml regnvand selv i den mindste have eller på din altan!

 

Med den seneste tilføjelse fra elho kan du opsamle og genbruge regnvand selv i den mindste have eller på din altan! Vand dine planter, brug det som drikkevand til dine kæledyr eller brug det til at rense dine vinduer. Fordi den grønne basic regnfanger er lavet af genbrugsplast, er du meget miljøvenlig!

Monter regnfangeren mellem nedløbsrøret
Den grønne basics regnfanger har en kapacitet på 35 liter og du kan nemt montere den mellem nedløbsrøret. Når regnopsamleren er fuld, løber det overskydende vand væk gennem afløbet. Hanen i bunden sikrer, at du nemt kan stille en vandkande under regntønden. Glem ikke at åbne vandhanen i en frostperiode!

Montering af regnfang
Denne regntønde er ideel til små haver, terrasser og altaner og har en kapacitet på 35 liter. Du fylder altså en 10 liters vandkande mere end 3 gange med den for at kunne sprøjte dine planter med regnvand.

Regntønden er meget nem at tilslutte til nedløbsrøret. Er tønden fuld? så løber det overskydende vand væk gennem nedløbsrøret.

1. Sav nedløbsrøret af i en højde på 102 cm, hvis du ønsker hanen 40 cm fra jorden.
2. Fjern 8 cm fra nedløbsrøret.
3. Bor huller i væggen 1,5 cm over røret, som du lige har savet af for at fastgøre regnfangeren. Afstanden mellem borehullerne skal være 10 cm. Afhængig af overfladen, der skal fastgøres, kan du bruge et 8 mm murbor eller et 7,5 mm træbor.
4. Fastgør regntøndens krop med de medfølgende skruer og møtrikker og placer vægbeslaget.
5. Sæt låget på og skru hanen på, og regntønden er klar til brug!
Du er klar til at ‘fange’ regnvandet!